Morega, dezamăgit de clasa politică! Ar reveni pe eșichierul politic, dar numai în anumite condiții

969

Un partid al patrioților și al naționaliștilor români l-ar readuce pe fostul deputat liberal, Dan Morega, în politică. A declarat-o chiar ieri, în conferința IAIPP, Institut de Analiză și Investigații Politice, pe care îl conduce, asigurând pe piața mass-media și nu numai sondaje corecte care măsoară valoarea politicienilor, partidelor politice, și ale alianțelor, încropite cu scop electoral. Morega preferă, de ceva vreme, însă, rolul de observator al vieții politice, dar nu ar spune totuși nu unei reveniri pe eșichierul politic, asta deoarece se declară dezamăgit de interesele celor care conduc în prezent țara.

Dan Morega a criticat, ieri, felul cum au înțeles partidele politice din Gorj să își facă precampanie și s-a declarat dezamăgit de felul cum mesajul corect ajunge la gorjenii chemați la urne nu mai departe de luna viitoare. A apreciat doar PSD, pentru felul cum comunică, prin întâlniri repetate cu ziariștii despre proiectele primarilor social-democrați din Gorj, considerând că restul partidelor sunt invizibile în precampanie.
În acest context, Morega și-a arătat dezamăgirea față de politicienii care au ajuns să conducă destinele acestei țări, tot mai mici, reduse cu bună știință de cei care nu aplică măsuri menite să țină tinerii în țară ori să-i aducă înapoi acasă pe cei plecați. A spus astfel că ar lua în calcul o revenire în politică, dar doar în anumite condiții, și asta la un partid corect, cu membrii patrioți și naționaliști. A menționat că nu deține fonduri suficiente realizării unui partid, deși ar fi necesară o formațiune politică în care să se regăsească nehotărâții, cei dezamăgiți de politica actuală și pentru cei care chiar vor binele cetățenilor.
,,Nu mă gândesc să creez un partid, deoarece asta ar însemna să am bani. Nu dețin fondurile necesare și asta v-o spun cu mâna pe inimă, dar aș intra într-un partid bun, cu dragă inimă”, a spus Morega.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here