Mandat de arestare pentru un „cuţitar”

393

IPJ GORJUnul dintre cei doi tineri reţinuţi pentru că au făcut scandal într-o discotecă şi au înjunghiat un bărbat a primit mandat de arestare pentru 20 de zile. Celălalt este cercetat în stare de libertate.

În noaptea de 12 spre 13 noiembrie, Dumitru Ţ., de 21 ani şi Ion Ţ., de 23 ani, ambii din comuna Văgiuleşti, judeţul Gorj, au plecat împreună să se distreze în discoteca din Ohaba. Aceştia aveau, însă, la ei, un întreg arsenal de arme albe care, din păcate, nu au rămas nefolosite. Pornind un scandal, aceştia şi-au găsit şi o victimă în persoana unui tânăr în vârstă de 24 de ani. Acesta a ajuns iniţial la Spitalul Turceni cu plăgi tăiate, fiind ulterior transportat la Spitalul Craiova, pentru îngrijiri de specialitate. Sâmbătă cei doi suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi duminică au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru.

20 de zile după gratii

În urma cercetărilor şi a probelor administrate în acest caz, tânărul de 21 de ani a fost reţinut pentru 20 de zile în timp ce prietenul său este cercetat în stare de libertate. „Instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă a suspectului Dumitru Ţ., pe o perioadă de 20 zile pentru săvârşirea infracţiunilor, comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, port ilegal de armă albă în locuri de natură să pună în pericol viaţa sau integritatea corporală a persoanelor şi vătămare corporală”, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventiv al IPJ Gorj.

Dorina Cioplea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here