Începe festivalul berii în centrul oraşului

656
Traficul rutier va fi blocat toată săptămâna aceasta pe bulevardul Constantin Brâncuşi, din zona Stadion-Primărie. Municipalitatea a luat decizia de a opri complet circulaţia pe tronsonul respectiv pentru a putea organiza aici o nouă ediţie a festivalului berii. Zeci de tarabe şi corturi la care va fi vândută berea, alături de grătarele cu mici, vor fi amplasate pe bulevardul respectiv, şoferii fiind astfel nevoiţi să ocolească zona.

Odată cu închiderea circulaţiei au dispărut de aici şi zecile de locuri de parcare pe care bugetarii de la Primărie le foloseau pentru a-şi lăsa maşinile, ei fiind nevoiţi acum să îşi caute alte locuri de parcare prin zona centrală o oraşului.

Festivalul berii se va desfăşura pe parcursul întregii săptămâni, municipalitatea spunând că nu va cheltui niciun leu de la bugetul local cu această ocazie. Două firme, una producătoare de băuturi răcoritoare şi una de bere, vor sponsoriza concertele programate vineri şi sâmbătă pe insuliţa de pe Jiu. Pe scena amplasată aici vor urca Andreea Bănică, Fără Zahăr, Voltaj, precum şi Zdob şi Zdub. Festivalul se va încheia duminică seara cu un spectacol susţinut de ansamblul „Doina Gorjului”, în centrul municipiului. Festivalul berii se va desfăşura în acelaşi timp cu o nouă ediţie a târgului meşterilor populari, dar şi cu festivalul de folk şi cu cel de muzică populară, programat să se desfăşoare la Tismana de Sfânta Maria Mare.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here