În căutarea lui Costea – Câinii de la Sibiu aduşi din nou la Rânca

799
caini_politistiCinci câini poliţişti au fost aduşi din nou la Rânca pentru a-l căuta pe micuţul Constantin Velcev, care a dispărut în seara zilei de 23 iulie. Doi dintre câini sunt antrenaţi în căutarea de cadavre, iar trei sunt câini de urmă. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, inspector principal Daniel Tică, cercetările minorului continuă la Rânca deşi, zile de-a rândul, sute de oameni au răscolit fiecare metru de pământ din staţiune.

„Un număr de 15 poliţişti din cadrul I.P.J. Gorj, sprijiniţi de alţi cinci lucrători din cadrul Centrului Chinologic „Dr. Aurel Greblea” Sibiu, la care se adaugă jandarmi, salvamontişti şi voluntari, au reluat în dimineaţa acestei zile (n.r. ieri) activităţile de căutare şi cercetare pentru găsirea minorului Constantin Velcev”, a declarat ofiţerul de presă. Se va trece la reverificarea cabanelor locuite, a anexelor acestora, a cabanelor aflate în construcţie şi, nu în ultimul rând, a stânelor. Pe parcursul acestor activităţi, datorită îmbunătăţirii condiţiilor meteorologice, vor fi angrenaţi în activităţile de căutare 3 câini de urmă şi 2 specializaţi în descoperirea de cadavre umane.

De asemenea, poliţiştii vor avea în vedere identificarea şi audierea culegătorilor de fructe de pădure, precum şi a altor persoane care ar putea oferi relaţii care să conducă la localizarea minorului.
Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here