În această săptămână – AJOFM Gorj nu oferă nici un job pentru absolvenţi

387
4Agenţia Judeţeană pentru ocuparea Forţei de Muncă Gorj nu pune la dispoziţia absolvenţilor nici un loc de muncă, din cele 67 vacante săptămâna aceasta.

„Unitatea noastră pune la dispoziţia celor care se află în căutarea unui loc de muncă 67 de job-uri, din care, cele mai multe, adică 11 posturi sunt de fierar betonist, iar alte 10 de dulgher-restaurator”, ne-a declarat Ana-Maria Niculescu, purtător de cuvânt al AJOFM Gorj.

Din cele 67, mai sunt disponibile şi 7 locuri de muncitor necalificat la ambalarea produselor solide şi semisolide, 5 de lucrător gestionar, tot atâtea de muncitor necalificat în întreţinerea drumurilor. Noutatea acestei săptămâni, este faptul că pe listele AJOFM Gorj se află vacant şi un post de vânzător la domiciliul clientului pe bază de comandă. Totodată, alte două sunt disponibile pentru cosmeticiene şi tot atâtea pentru manichiuriste, dar şi pentru şoferii de autoturisme şi camionete.
Din totalul de 16.464 de şomeri existenţi la ora actuală în judeţul nostru, 4.619 se încadrează între 40-49 ani, 4.282 între 30-39 de ani, precum şi alţi 2.837 care au sub 25 de ani.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here