Grapini și-a reinaugurat biroul europarlamentar de la Târgu-Jiu

465

Europarlamentarul Maria Grapini și-a redeschis, ieri, biroul de la Târgu-Jiu pe care l-a închis însă după ce a plecat de la PC, fostul funcționând în sediul organizației conservatoare din municipiu. Grapini a susținut luni că și-a ales un nou sediu, deoarece este membru al altei formațiuni politice, mai exact a Partidului Puterii Umaniste, unde este copreședinte. Eurodeputatul a menționat că nu a renunțat la Târgu-Jiu, deoarece județul are un deficit de informare legat de regulile europene.

„Am opt cabinete parlamentare în toată ţara şi am ales Târgu-Jiu tocmai din cauza situaţiei economice din zonă, am ţinut ca prima mea întâlnire de aici să fie cu cei de la CEO, respectiv cu directorul general interimar. După discuţia cu Laurenţiu Ciobotărică cred că CEO poate fi salvat, este important însă să avem realizată strategia energetică, care însă nu este gata”, a spus Maria Grapini.
Ea a mai menţionat că a fost singurul europarlamentar român care nu a votat în Parlamentul European hotărâri care vizau defavorizarea Complexului Energetic Oltenia, respectiv mixul energetic.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here