Gorjeancă lăsată fără bijuterii de către un minor de 16 ani

452
Un minor de 16 ani din Valea Jiului a fost reţinut de poliţiştii din Târgu Jiu după ce acesta a furat bijuterii în valoare de câteva zeci de mii de lei din casa unei gorjence. Femeia a reclamat dispariţia aurului la Poliţie la începutul săptămânii, anchetatorii constatând că hoţii au intrat în casa acesteia folosindu-se de chei potrivite.

În urma anchetei derulate, poliţiştii au stabilit că un minor din Uricani este autorul furtului, acesta încercând să valorifice o parte din bijuterii la casele de amanet din Târgu Jiu şi Valea Jiului.

Poliţiştii gorjeni l-au depistat pe minor pe raza oraşului Uricani, motiv pentru care acesta a fost adus la sediul Poliţiei Municipale Târgu Jiu pentru a fi audiat. Oamenii legii au reuşit să recupereze doar o parte din aurul furat, minorul fiind prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propunerea de arestare preventivă. Anchetatorii continuă investigaţiile pentru a afla dacă minorul a mai comis şi alte furturi similare în Gorj sau Valea Jiului.
Gelu IONESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here