Ghiul „de aur”, la schimb cu dosar penal

440
inel evenimentO târgujiancă a scos din buzunar 50 de lei pe care i-a dat pe un ghiul pe care ea îl credea din aur. Nu mică i-a fost mirarea când, după ce a cumpărat „bijuteria”, a constatat că aceasta nu valora nici cât o ceapă degerată.

Ionela D.A., din Târgu-Jiu a crezut că face o afacere bună cumpărând un ghiul „de aur” cu numai 50 de lei. Din păcate pentru ea, achiziţia s-a dovedit a fi o înşelătorie. Femeia a cumpărat inelul de la două femei pe care nu le cunoştea şi care au abordat-o în Piaţa Centrală din municipiu. După ce au făcut vânzarea, acestea şi-au luat picioarele la spinare lăsând-o pe târgujiancă fără bani şi cu o bucată de metal ce nu valorează nimic. Aceasta, însă, s-a dus imediat la Poliţie şi a povestit ce a păţit. Pe baza descrierii pe care a făcut-o, oamenii legii au reuşit să le depisteze pe cele două „vânzătoare” în zona gării.
O zi după gratii
Femeile nu aveau de gând să se mulţumească doar cu cei 50 de lei obţinuţi de la târgujiancă. Acestea mai aveau „marfă” care îşi aştepta clienţii uşor de dus de nas. „Cele două persoane, identificate ca fiind Argentina G, de 47 ani şi Maria B., de 31 ani, ambele din municipiul Râmnicul Vâlcea, judeţul Vâlcea, au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu.
Aici, au fost prezentate părţii vătămate care le-a recunoscut ca fiind persoanele care au înşelat-o. De asemenea, asupra celor 2 suspecte au fost găsite alte 11 ghiuluri confecţionate dintr-un material de culoare galbenă”, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj. Potrivit acestuia, pe numele celor două a fost întocmit dosar penal pentru înşelăciune, vâlcencele fiind reţinute pentru 24 de ore.
Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here