Găsit în viaţă la o săptămână de la dispariţie

539
Poliţiştii au reuşit să dea de urma bătrânului de 73 de ani din Plopşoru, despre care nu s-a mai ştiut nimic de săptămâna trecută. Petre Anca este în viaţă şi în tot acest timp în care oamenii legii au mobilizat importante efective pentru a-l găsi, el a păzit liniştit vacile pe malul Jiului, în apropiere de municipiul Târgu Jiu.

Proprietara unei turme de animale l-a tocmit pe acesta pe post de văcar, iar de pe 22 septembrie bătrânul a plecat de la stâna la care lucrase până atunci fără să comunice cuiva ceva despre decizia sa.

Proprietarii stânii respective, situate în cariera Gârla, în apropiere de Rovinari, au anunţat Poliţia la trei zile după ce au văzut că Petre Anca nu mai dă niciun semn de viaţă. Oamenii legii au apelat inclusiv la jandarmi, voluntari şi un câine lup pentru a-l căuta pe bătrân printre excavatoarele din zona minieră sau prin găurile adânci şi de doi metri existente pe terenul afectat de lucrările miniere. În momentul în care s-a întâlnit cu poliţiştii, Petre Anca le-a spus acestora că a plecat de bună voie de la fosta stână, menţionând că nu a fost victima vreunei infracţiuni, moment în care ancheta şi căutările oamenilor legii s-au încheiat.
Gelu IONESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here