Fiul secretarului de la Primăria Bâlteni, reţinut pentru furt

404

foto saftoiuConstantin Robert Săftoiu, de 31 de ani, este fiul secretarului de la Primăria Bâlteni. Tânărul a fost reţinut luni seara pentru furt calificat.

Se pare că acesta, împreună cu mai mulţi tineri care, la rândul lor, au fost reţinuţi de către oamenii legii, au furat vara trecută, de mai multe ori, dintr-un local din Bâlteni. Constantin Săftoiu se sustrăgea, însă, părăsind localitatea până seara trecută.

Constantin Săftoiu, de 31 de ani, din Bâlteni, este fiul secretarului primăriei din localitate. Chiar dacă tatăl său este o persoană publică ce lucrează în interesul tuturor cetăţenilor din localitate, fiul nu a avut reţineri în a produce mai multe pagube împreună cu prietenii săi. „Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru furt calificat. Din cercetările efectuate în cauză s-a stabilit că acesta, împreună cu alte persoane, în perioada iunie-iulie a acestui an, a pătruns în mod repetat într-un bar din comuna Bâlteni iar de aici au sustras bunuri şi bani, prejudiciul total cauzat acestei unităţi fiind de 17 mii lei”, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

Au furat şi din locuinţe

Tinerii, printre care şi băiatul secretarului care, potrivit unor surse, nu este tocmai uşă de biserică, au furat mai multe bunuri din barul cu pricina, spărgând inclusiv aparatele electronice din care au furat bani.

Prietenii lui Săftoiu nu se află nici ei la prima abatere, aceştia fiind cercetaţi şi în alt caz de furt, de data aceasta fiind vorba despre sustragerea unor bunuri din locuinţe.

Aceştia, în luna septembrie, au furat din mai multe case inclusiv uşi şi geamuri termopane, fiind reţinuţi, de asemenea, pentru furt calificat.

Dorina Cioplea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here