Fericire pe chipurile copiilor din Bumbești-Pitic! De ziua lor, au avut parte de muzică, mascote, picturi pe față, un tobogan gonflabil și un magician

1416

1 Iunie s-a sărbătorit în avans la Bumbești Pitic, primarul localității, Irina Cojocaru, considerând că cei mici trebuie să petreacă în familie, alături de părinți, frați și surori, această zi de mare sărbătoare. Autoritatea locală a dat astfel start distracției cu o zi înainte, adunând în curtea scolii din localitate peste o sută de copii.
Pe lângă muzică, dans și mascote cu personaje iubite din desene animate, participanții, mari și mici, s-au bucurat să intre în mașinile de pompieri și poliție, să le fie desenate fețele și să fie instruiți de polițiști în privința regulilor rutiere de maximă importanță.
Polițiștii de la Novaci au pus la dispoziția sărbătoriților autospeciala de poliție, le-au oferit semne de circulație din carton și veste reflectorizante, alături de multe sfaturi prețioase.
Copiii s-au bucurat de pizza, cozonac și de desene pe față, atracția evenimentului fiind însă un tobogan gonflabil de care copiii nu s-au mai săturat.
Distracția a fost de zile mari, asta spre bucuria primarului localității, Irina Cojocaru, care a stat permanent în preajma sărbătoriților și a părinților care i-au însoțit la aceste manifestări frumoase.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here