Extaz sindical: Roșca și Bădița au spart biroul lui Dobrițanu și au jucat hora pe sigla de director

753

Convinși că au reușit să-și impună, săptămâna trecută, directorii favoriți la carierele din Motru, liderii sindicali Nelu Roșca și Nicolae Bădița, și-au arătat mușchii la Sucursala Motru, loc în care s-au dus ambii să-l instaleze pe Mihai Dafinoiu. Pentru că respectivul nu avea încă birou, cei doi sindicaliști și-au vărsat furia pe biroul închis al directorului UMC Lupoaia, Gheorghe Dobrițanu. Roșca și Bădița, în prezența lui Dafinoiu, dar și a celor doi directori propuși de ei, Constantin David și Nelu Enescu, au spart ușa de la biroul lui Dobrițanu și au smuls sigla pe care era scris numele și funcția posesorului, Gheorghe Dobrițanu.

Roșca și Bădița, extrem de bucuroși că le reușise manevra schimbării directorilor actuali de la carierele miniere din Motru, au aruncat sigla în cauză pe jos, au călcat-o în picioare și au jucat hora pe aceasta, pentru a le demonstra viitorilor directori puterea pe care o dețin pe linie sindicală și influența lor la vârful administrației CEO. Totul se făcea în condițiile în care, directorul Dobrițanu nici măcar nu fusese destituit din funcție, și nici anunțat să elibereze spațiul de la fostul EMC. De altfel, directorul avea în birou acte personale, care i-au fost însă înmânate după ce Dafinoiu s-a instalat în biroul lui Dobrițanu de la sucursală.
Spre nefericirea celor doi, bucuria le-a fost de scurtă durată, deoarece conducerea Complexului Energetic Oltenia a anulat, săptămâna aceasta, numirile trasate atunci. Asta după ce conducerea Ministerului Energiei a fost anunțată de către liderul sindical din Motru, Nicu Bunoaica, că noii numiți nu întrunesc criteriile de integritate. De altfel, pentru gestul său curajos, Bunoaica s-a ales cu amenințări grave din partea lui Constantin David, în prezent inginer-șef la UMC Roșiuța. Pentru amenințările în cauză, David este pasibil de un dosar penal, vorbele respective fiind transmise sindicalistului în prezența unor martori.
A.Stoica

5 COMENTARII

  1. Face-ti-va dragi ortaci curaj si comentati atitudinea celor doi derbedei,care sunt numiti lideri sindicali si nu-l lasa-ti pe Bunoaica singur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here