Evenimentele sportive, monitorizate de jandarmi

380

Sfârşit de săptămână plin de evenimente sportive pentru jandarmii gorjeni. Aceştia au participat atât la meciul de fotbal din campionatul intern, care s-a defăşurat sâmbătă seara, pe Stadionul Municipal din Târgu-Jiu cât şi la alte evenimente cu caracter sportiv care au avut loc zilele trecute.

Potrivit lui Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) „Tudor Vladimirescu” Gorj, peste 100 de jandarmi au asigurat ordinea publică la meciul de fotbal dintre CS Pandurii Târgu-Jiu şi CS Gaz Metan mediaş, din turul Campionatului naţional de Fotbal, Liga I. Jandarmii au fost cu ochii pe spectatorii prezenţi la eveniment. Ivan a mai declarat şi că gradul de risc pentru acest meci a fost considerat ca fiind mediu. Partida a început la ora 22.00, porţile de acces pe stadion fiind deschise încă de la ora 20.30. Pentru a menţine ordinea publică, jandarmii au fost ajutaţi de efective din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj şi Poliţiei Comunitare Târgu-Jiu. „Nu au fost incidente, nu s-au aplicat sacţiuni. Am avut şi cam puţini suporteri, circa o mie, o mie 500 de spectatori. Nici oaspeţii nu au fost mulţi. Doar vreo 30. Au fost monitorizaţi tot timpul, dar au fost liniştiţi”, a declarat Alin Ivan.

Jandarmii, prezenţi şi pe Insuliţă

Tot în acest sfârşit de săptămână, jandarmii au asigurat liniştea şi ordinea şi la meciurile de handbal din cadrul Turneului Amical de Handbal Masculin – Cupa Energia, care s-au desfăşurat în Sala Sporturilor din Târgu-Jiu. Cadrele din IJJ Gorj au participat, de asemenea, atât sâmbătă cât şi duminică dimineaţa, la concursul de turism ecologic – Cupa meridionalilor, care a avut loc în Baia de Fier unde, de asemenea, au avut grijă ca totul să se desfăşoare fără eventuale incidente. Jandarmii nu au stat departe nici de distracţia de pe Insuliţa de pe Jiu, cu ocazia Festivalului Berii. Cadrele, însă, nu au mers la mici şi bere ci au stat pe margine şi au vegheat la buna desfăşurare a „chefului” care s-a încins sub ochii lor, mai ales la apariţia artiştilor pe scena de pe Insuliţă.

Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here