Elevi în spectacol la Cercul Militar

443

Iubitorii de muzică populară se vor putea bucura în această după-amiază de un frumos spectacol susținut de elevii clasei de canto ai profesorului Ion Drăgan, de la Școala Populară de Artă Târgu-Jiu.

Spectacolul se intitulează ”Flori din grădina Școlii” și se va desfășura, începând cu ora 16.00, la Cercul Militar din Târgu-Jiu. ”Vor fi vreo 50 de elevi și toți vor cânta. Vor veni să susțină recitaluri și colegi de cântec. De asemenea, vor veni oameni de specialitate din Radio București, de la Televiziunea Română (…) Sunt elevi cu rezultate foarte bune și vă aștept cu drag să-i vedeți, la ora 16.00, să-i susțineți cu aplauzele și cu prezența dumneavoastră”, a declarat profesorul Ion Drăgan.
Un spectacol asemănător a fost organizat și anul trecut, în luna februarie, în ideea de a-i încuraja pe viitorii artiști și de a-i ajuta să se obișnuiască cu scena.
”Elevii de astăzi trebuie susținuți și încurajați (…) pentru că ei sunt viitorul de mâine al cântecului popular gorjenesc (…) Nu toți elevii vor cânta la diferite spectacole, vor merge pe scenă să cânte; așa le-am oferit ocazia de a se obișnui cu scena, cu orchestra, cu publicul, cu ce este în jurul lor și este o bucurie foarte mare pentru ei”, a mai spus profesorul Ion Drăgan.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here