După vacanţă – Şcolile şi grădiniţele, la control

363

gradinita32-timisoara(6)_bInspectorii Direcţiei pentru Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu-Jiu au luat la purecat şcolile şi grădiniţele din municipiu. Măsura a fost aplicată deoarece în timpul vacanţei de iarnă unităţile de învăţământ au fost închise.

În urma verificărilor nu s-au depistat nereguli, controalele având drept scop funcţionarea optimă a sistemelor de încălzire şi a distribuirii laptelui şi a cornului pentru elevi.

Intraţi în activitate imediat după Revelion, reprezentanţii Direcţiei pentru Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu-Jiu au luat la controlat şcolile şi grădiniţele din oraş. „Inspectorii noştri au verificat o parte dintre şcolile din Târgu-Jiu pentru că în timpul vacanţei unităţile de învăţământ au fost închise şi aceste verificări nu îşi aveau rostul”, a declarat Constantin Fârţă, director al Direcţiei de Patrimoniu Târgu-Jiu.
Verificări la cabinete
Controlate au fost şi cabinetele medicale şcolare unde în acest an se vor face investiţii. Aceste cabinete au fost preluate recent de autorităţile locale şi necesită reparaţii şi modernizări. Inspectorii au constatat însă aici că materialele sanitare şi măştile pentru gripa nouă nu au fost distribuite pentru elevi deoarece în Gorj nu s-a depistat nici un caz de gripă porcină. Acestea au fost puse însă la păstrare deoarece pericolul gripei noi nu a trecut.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here