Dispărută la Petroşani, căutată şi la Lainici

439
disparutaO bătrână din Valea Jiului a fost căutată şi pe la Mănăstirea Lainici după ce a dispărut de acasă în mod misterios. Ileana Sfârloagă are 63 de ani şi de joi seara nimeni nu mai ştie nimic despre ea.

Femeia a fost până la apartamentul fiicei sale şi, seara, se întorcea la apartamentul său, ambele fiind situate în zona centrală a municipiului Petroşani. Soţul acesteia a observat vineri dimineaţa dispariţia femeii şi a anunţat Poliţia, bătrâna fiind căutată în timpul week-end-ului inclusiv pe malul Jiului, anchetatorii luând în calcul orice variantă.

Poliţiştii din Petroşani, dar şi cei de la Bumbeşti-Jiu, s-au interesat despre posibila cazare a bătrânei la Mănăstirea Lainici, însă călugării de aici au precizat că femeia nu le-a trecut pragul. Ileana Sfârloagă este născută într-o comună din Dolj, iar anchetatorii nu exclud posibilitatea ca aceasta să fi dorit, brusc, să plece să îşi viziteze meleagurile natale, iar pe drum să i se fi făcut rău, rudele acesteia spunând însă că bătrâna a plecat de acasă fără bani şi acte.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here