DIM: “Vampirul Condescu vrea doar să sugă…”

540

Fostul deputat Dan Morega l-a făcut cu ou și cu oțet, într-o conferință de presă, pe Marin Condescu, inculpatul revenit pe cai mari la CS Pandurii Târgu-Jiu, în condițiile în care nu are legitimitate să reprezinte USMO în AGA acestei structuri. Morega crede că “vampirul” în cauză nu este interesat decât să pună iar mâna pe banii minerilor și energeticienilor, scopul acestuia nefiind acela de a ajuta clubul, ci mai degrabă de a-l îngropa.

“Mă surprinde revenirea lui Condescu în prim-plan, cel care caută prin tot felul de excrocherii să inducă în eroare instanța de judecată că a revenit în AGA, în mod legal. Mandatul lui Condescu a încetat, iar de partea sa sunt doar sindicatele fantomă. Sindicatele care sunt corecte sunt cele conduse de Dan Pârvulescu, cel care se ocupă de problemele salariaților CEO, fiind un om serios. Acest individ, acest vampir Condescu vrea doar să sugă banii minerilor și cei ai energeticienilor prin orice cale, prin club prin neclub… Vrea să se declare și administrator special al Clubului Pandurii, dar cine este el, mafalda?! Administratorul special se numește”, a declarat Morega, în cadrul conferinței de presă de miercuri.

facsFNME reacționează
De altfel, vorbele lui Morega parcă au pus în mișcare și sindicatele din FNME care au legitimitate în privința situației USMO. La câteva ore de la conferința lui Morega, după ce declarațiile fostului deputat au devenit virale în spațiul public, FNME a transmis CS Pandurii un document prin care anunțau acest for, oficial, că nici Condescu și, după cum se vede nici Marin Golea, nu aveau dreptul să semneze documentele care au stabilit intrarea în insolvență a clubului sportiv. Potrivit documentului, FNME anunță CS Pandurii că Biroul Executiv al USMO “nu mai are mandat din aprilie 2015, drept urmare acesta nu poate angaja organizația în niciun fel de relație cu terții”.
Pozitie FNMEDosarul de insolvență a Pandurii a fost însă înregistrat la Tribunalul Gorj pe 11 octombrie, având nr. de dosar 4036/95/2-16, instanța nestabilind încă un termen al procesului.
Anamaria Stocia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here