De la cultură la minerit, nu e decât un pas – Vicele Râbu îşi doreşte noi atribuţii

389

DSCN2567Vasile Râbu, noul primit în echipa de conducere a Consiliului Judeţean Gorj a fost prezent ieri la prima conferinţă de presă în calitate de vicepreşedinte al instituţiei.

Acesta a fost ales vineri prin vot în şedinţa de CJ, înlocuindu-l astfel pe fostul vice, Cornel Popescu, care a demisionat din funcţia de conducere, însă a rămas consilier judeţean. Planurile principale ale lui Râbu în noua funcţie, sunt îndreptate către continuarea proiectelor în domeniul sportiv începute de predecesorul său Cornel Popescu dar şi implicarea într-o măsură destul de mare a sa în problemele din mineritul gorjean.

„Am lucrat o viaţă în minerit, sunt originar din Motru, dar nu uit că sunt al Gorjului. Bugetul pe care CJ Gorj îl va îndrepta către toate unităţile subordonate şi către administraţia publică judeţeană se va face pe criterii obiective”, ne-a declarat Vasile Râbu.
Acesta s-a arătat deosebit de încântat că a intrat în echipa lui Ion Călinoiu, preşedintele CJ, şi promite gorjenilor că va lucra numai în interesul lor. Vicele pesedist al CJ a dorit să adauge că implicarea sa în activitatea unităţilor miniere gorjene va fi făcută fără diferenţieri, nefiind favorizată zona bazinului minier Motru.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here