Crucea Roşie Gorj organizează colectă pentru sinistraţii din Haiti

343

crucea rosieCrucea Roşie Gorj, împreună cu Primăria Municipiului Târgu-Jiu, au demarat o campanie de colectare de fonduri băneşti pentru sinistraţii din Haiti,

în urma cutremurului care a afectat statul american în urmă cu aproape două săptămâni. „Campania se va desfăşura în municipiul Târg-Jiu până la data de 25 februarie. Vom instala două urne în centrele comerciale Kaufland şi Interex şi sperăm să strângem ceva bani chiar dacă toţi cetăţenii sunt afectaţi de criza financiară”, ne-a declarat Grigore bunaiasu facuta de mineBunăiaşu, directorul Crucii Roşii.

Totodată, odată ce vremea se va îmbunătăţi, Crucea Roşie va monta şi corturi în municipiu, acolo unde oamenii cu suflet pot dona atât cât îi ţin buzunarele pentru sprijinirea celor afectaţi de puternicul seim care a provocat moartea a peste 100.000 de oameni. Din cauză că distanţa până în Haiti este extrem de mare, colecta nu este decât pentru fonduri băneşti, nefiind acceptate obiectele vestimentare şi alimentele. Bunăiaşu a mai anunţat faptul că la nivelul judeţului nostru s-a deschis un cont în lei la sucursala BCR Târgu-Jiu: RO95RMCB0149042116320.
Şi angajaţii din cadrul Primăriei Târgu-Jiu vor strânge anumite sume de bani, pe care, mai apoi, îi vor da celor de la Crucea Roşie.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here