Controale pe şoselele din Gorj – Amenzi la foc continuu

488
În doar 24 de ore, poliţiştii rutieri au aplicat peste 130 de sancţiuni, au reţinut trei permise de conducere şi au retras patru certificate de înmatriculare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, Daniel Tică, în cadrul acţiunilor realizate de către „rutierişti” au fost aplicate 135 sancţiuni contravenţionale în valoare de 38.600 lei. Dintre acestea, 35 se refereau la nerespectarea regimului legal de viteză, 21 pentru lipsa documentelor personale, 18 pentru conducerea unor autovehicule ce prezentau defecţiuni tehnice, 16 pentru neportul centurii de siguranţă, patru pentru traversare neregulamentară şi două pentru lipsa asigurării. De asemenea au mai fost sancţionaţi şi patru conducători de mopede şi au mai fost depistate în trafic şi alte abateri la normele rutiere.
Amendat pentru transport ilegal de legume şi fructe
În cadrul aceluiaşi control, poliţiştii l-au depistat şi pe Nicolae C., de 49 ani, din oraşul Lupeni, judeţul Hunedoara, care transporta, cu o autoutilitară, aproape 900 de kilograme de fructe şi legume. Bărbatul nu deţinea documente care să justifice provenienţa celor 876 kilograme de produse. Întreaga cantitate de fructe şi legume, care are o valoare totală de 1 500 lei, a fost ridicată în vederea confiscării. Hunedoreanul a fost amendat cu 1 000 de lei. Tot în trafic au mai fost descoperiţi şi şoferi care conduceau sub influenţa băuturilor alcoolice, un conducător auto care se afla la volanul unui autoturism cu numerele de înmatriculare expirate precum şi un şofer care efectua transport de persoane deşi avea licenţa de transport expirată.
Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here