Container de câteva tone, căzut pe maşini

397

containerDouă maşini au fost strivite, la propriu, după ce un container s-a desprins de pe un trailer ce aparţine unei societăţi cunoscute din Târgu-Jiu.

Incidentul a avut loc în zona Debarcader din municipiu în cursul zilei de joi. Se pare că, vinovat se face şoferul autoturismului care a ignorat un semn de circulaţie ce restricţiona traficul rutier.

Pe strada pe care a avut loc incidentul există un indicator ce limitează gabaritul autovehiculelor la 3,5 tone însă asta nu l-a oprit pe şofer să îşi continue drumul. După ce a virat dreapta, încărcătura s-a desprins din legături şi s-a oprit pe autoturismul unui bărbat, de unde a alunecat şi pe cea dea doua maşină, parcată în imediata apropriere. Modulul metalic a avariat ambele vehicule fără a pune viaţa cuiva în pericol. Şi asta doar pentru că, întâmplător, nimeni nu se afla în cele două maşini. Unul dintre cei păgubiţi a povestit, însă, că trebuia să se urce chiar atunci la volan, având un noroc chior că a mai întârziat câteva secunde.
Conducătorul auto va suporta consecinţele
Şoferul maşinii de mare tonaj spune că ştia că se află pe un sector de drum pe care nu avea voie dar se grăbea să ajungă la destinaţie. El va trebui să suporte acum consecinţele. Singura scuză pe care şi-a găsit-o a fost că încărcătura a alunecat. Acest lucru putea, totuşi, să îl coste viaţa cuiva. Poliţiştii rutieri au declarat că, din primele date, vina aparţine şoferului care a ignorat semnul de circulaţie iar pentru asta se va alege cu o amendă. Containerul, greu de câteva tone, a fost ridicat de pe cele două maşini cu ajutorul unei macarale.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here