Conducerea UCB se întâlneşte cu directorii liceelor gorjene

385

În cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie al Universităţii „Constantin Brâncuşi” (UCB) Târgu-Jiu, care a avut loc joi, s-a stabilit ca în cursul zilei de 8 martie să se organizeze o întâlnire cu directorii liceelor din judeţul nostru. Conducerea UCB le va prezenta directorilor oferta educaţională pentru anul universitar 2013-2014.

Consiliul de Administraţie al Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu s-a întrunit în data de 7 martie, ocazie cu care s-a discutat despre angajările ce urmează a fi făcute la nivelul instituţiei, dar şi despre o întâlnire cu directorii liceelor din judeţul nostru. „Am stabilit ca pe 8 martie să aibă loc întâlnirea cu directorii tuturor liceelor din judeţ. Scopul întâlnirii este acela de a le prezenta acestora oferta noastră educaţională pentru anul universitar 2013-2014”, a declarat Moise Bojincă, rectorul Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu.

Remember!
Pentru anul universitar 2013-2014, Universitatea „Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu-Jiu cere aprobarea a 1.380 de locuri la programele de licenţă. Dintre acestea, 586 de locuri sunt bugetate. Cele mai multe locuri sunt la Facultatea de Inginerie, două dintre programele acestei facultăţi având câte 60 de locuri bugetate, alte două câte 30 de locuri fără taxă şi ultimul, 25 de locuri bugetate.
Pentru domeniul de masterat, UCB Târgu-Jiu a solicitat un total de 625 de locuri, 290 fiind fără taxă. Sunt 12 programe de studii, cele mai multe locuri fiind solicitate pentru Inginerie şi Ştiinţe Administrative.
Minodora SUCEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here