Conduceau pe drumul public ca pe moşia familiei

377

politiaTrei şoferi au fost depistaţi în trafic de către poliţiştii rutieri, în timp ce, într-un fel sau altul, încălcau legea privind circulaţia pe drumurile publice.

Unul dintre aceştia se afla la volan deşi nu are permis de conducere, al doilea circula cu maşina deşi avea acest drept suspendat pe o perioadă de timp iar cel de-al treilea conducea un autoturism care nu era înmatriculat şi avea plăcuţe false. Pe numele acestora au fost întocmite dosare penale.

Primul a fost depistat de către poliţiştii rutieri la ora 07.30, pe raza oraşului Bumbeşti-Jiu. Este vorba despre Mugurel C., de 40 de ani, din judeţul Neamţ. Acesta se afla la volanul unui autoturism deşi avea permisul de conducere suspendat. „În data de 27.07.2010, orele 07:30, poliţiştii Poliţiei oraşului Bumbeşti-Jiu au depistat în trafic pe Mugurel C., de 40 ani, din judeţul Neamţ, care conducea un autoturism pe DN 66 – Bumbeşti-Jiu, având permisul de conducere reţinut în vederea suspendării din data de 20.06.2010. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism în perioada de suspendare a exercitării acestui drept”, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Şofa fără permis

Câteva ore mai târziu, poliţiştii de la Bolboşi au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 32 de ani care conducea un autoturism deşi nu posedă permis de conducere. Gheorghe L. nu a ţinut cont de acest “mic amănunt” şi s-a urcat la volanul unei maşini. Ghinionul său a fost să dea nas în nas cu poliţiştii care acum îl cercetează pentru „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”. În aceeaşi zi, la ora prânzului, poliţiştii motreni au avut şi ei parte de “puţină acţiune”. Aceştia au depistat în trafic un autoturism, proprietatea lui Dumitru C., de 21 de ani, din judeţul Mehedinţi, care nu era înmatriculat iar plăcuţele de înmatriculare aveau numere false. „Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au depistat în trafic pe Ion T., de 24 ani, din judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea autoturismul, proprietatea lui Dumitru C., de 21 ani, din judeţul Mehedinţi, pe DN 67, autovehiculul nefiind înmatriculat în circulaţie şi având numere false de înmatriculare. În cauză a fost întocmit dosar penal, Dumitru C. fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punere în circulaţie a unui autovehicul pe drumurile publice, neînmatriculat sau neînregistrat, iar Ion T., pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără să fie înmatriculat şi având numere false de înmatriculare”, a mai declarat reprezentantul IPJ Gorj.

Dorina CIOPLEA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here