Coborâţi în staţia de la Târgu-Jiu pentru că erau violenţi

378
Doi bărbaţi din localitatea Petrila, care circulau cu un tren accelerat pe relaţia Bucureşti-Simeria, au fost imobilizaţi de către poliţiştii TF şi daţi jos din tren în staţia CFR Târgu-Jiu. Aceştia consumau în tren băuturi alcoolice, prezentau un comportament agresiv faţă de călători, şi, neînţelegând avertismentele organelor de ordine, au fost conduşi la sediul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Gorj.

După identificarea acestora, s-a stabilit că Vasile G., de 47 de ani, şi Mircea-Radu T., de 34 de ani, se întorceau de la Bucureşti, acolo unde lucrează în domeniul construcţiilor. Pentru faptele comise în tren, ei au fost sancţionaţi cu suma de 200 lei.
De altfel, asupra acestora s-au mai găsit 29 de pachete de ţigări cu timbru fiscal străin, trei telefoane mobile folosite, precum şi alte bunuri pe care nu le-au putut justifica. Marfa, în valoare de peste 1.500 lei, le-a fost confiscată, iar indivizii s-au mai ales cu o altă sancţiune contravenţională în valoare de 1.000 lei. Poliţiştii vor extinde verificările pentru a stabili dacă bunurile găsite asupra celor doi hunedoreni nu provin din comiterea unor infracţiuni efectuate pe relaţia Bucureşti-Târgu-Jiu.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here