Campanie cu cocoși, rațe și găini! Orătănii din ograda candidatului (PSRo) Ilie Petrescu, premii pentru pensionarii din Motru

720

Fostul director al UEF, Ilie Petrescu, a intrat de Ziua Bărbatului în campanie electorală, asta deoarece, abia cu puțin timp înainte, a reușit să-și găsească un partid sub sigla căruia să candideze la alegerile locale pentru funcția de primar al municipiului Motru. Mai exact, Petrescu a bătut palma cu Mircea Geoană, vineri, la Alba Iulia și a devenit candidat cu acte în regulă al PSRo în Motru și vicepreședinte al organizației județene conduse de Marian Rotaru. Sub PSRo, Petrescu a organizat, miercuri, în parcul orașului Motru un concurs de șah, table și rummy, pentru care a pus la bătaie nouă orătănii din gospodăria proprie de la Florești. Pensionarii ajunși pe podium au fost astfel cadorisiți de Petrescu cu câte un cocoș, o găină sau o rață, animalele fiind vii.

Realizând că senatorul Dian Popescu (președinte ALDE Gorj) îl preferă pe viceprimarul de Motru drept candidat al partidului la fotoliul de primar al orașului și nu pe el, Ilie Petrescu a renunțat la ALDE și s-a mutat cu tot cu bagaje la PSRo, partidul lui Mircea Geoană, condus la Gorj de către edilul de Lelești, Marian Rotaru. Pentru a bate palma cu liderul de la centru, Ilie Petrescu s-a deplasat, vineri, la Alba Iulia, loc în care s-a înțeles cu Geoană care l-a acceptat în partid, făcându-l candidat la Motru și vice la județ.
Petrescu nu a mai pierdut timpul din momentul în care a fost sigur pe candidatură, motiv pentru care a pus la cale “Cupa Primăverii”, un concurs menit să atragă de partea sa votanții aflați la vârsta a III-a care își petrec timpul jucând șah, rummy și table. Petrescu, în lipsă de lichidități, știut fiind situația UEF Motru, nu a pus premii în bani la bătaie în concurs, ci unele constând în orătănii, provenite din gospodăria proprie a candidatului.

Cocoș, la felul I
Astfel pentru locul I, la concursul de șah, Petrescu a oferit un cocoș, același premiu în viu fiind dat și celor care au ocupat aceeași treaptă la rummy și la table. La felul II, partid, locul II, Petrescu a pus la bătaie trei rațe, crescute eco la Florești.
Toți ocupanții locurilor II la cele trei secțiuni de concurs s-au ales astfel cu câte o rață, fără varza de rigoare.
Pentru locul al III-lea, Petrescu a adus trei găini, pe care le-a dat fiecăruia dintre pensionarii care s-au clasat pe al treilea loc atât la șah, cât și la rummy și la table.
Diplomele oferite participanților la “Cupa Primăverii” purtau inițialele PSRO.

diplomaConcurenții, ospătați cu mici și bere “La Vasilescu”
La finalul concursului, participanții au fost omeniți de Petrescu cu câte o burtă de mici și bere la restaurantul “La Vasilescu” de la Motru.
Anamaria Stoica

8 COMENTARII

  1. Bai asta multumim Petrescu….tu sti bai boule ca oamenii de la U.E.F nu si-au luat banii de anul trecut din decembrie?…din ce a luat flori pentru femei,felciitari…si bani pentru cocosi si gaini?din bani oamenilor,.Bai Hotilor!!Tineti tot cu HOTUL DE PETRESCU????RUSINE!!!

  2. un gest foarte frumos din partea lui Petrescu! A facut foarte bine,chiar daca va candida de la un partid mai mic poate face lucruri bune pt oras.se vrea schimbare nu tot partidele psd sau pnl sau adunaturi cum ar fi alde

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here