Buletinul lui Stanca, găsit pe stradă de un polițist

570

Graba strică treaba spune o vorbă românească, iar în cazul portarului de la Pandurii, Răzvan Stanca, aceasta s-a adeverit din plin. Fotbalistul și-a pierdut, vinerea trecută, portofelul în care avea bani, carduri și, cel mai important, cartea de identitate. Norocul său l-a reprezentat un polițist din cadrul IPJ Gorj. Agentul principal Cristian Cheană, de la Serviciul Resurse Umane, a povestit, ieri, că plecase cu o mașină a MAI către sediul Poliției Municipale în momentul în care a văzut pe stradă un portmoneu în care se aflau mai multe acte și bani. Întâmplarea s-a petrecut în dreptul sediului Diviziei Miniere a CE Oltenia, în apropiere de stația de taxiuri de lângă Casa de Cultură. Polițistul a oprit mașina, deși ploua la acel moment, a luat portmoneul, iar ulterior a început să îl caute pe păgubaș.

“Ulterior l-am deschis şi am scos actul de identitate. L-am recunoscut pe domnul Stanca, portarul echipei Pandurii Târgu Jiu, eu fiind un fan al formaţiei Pandurii. Prin intermediul unor prieteni, am intrat în posesia numărului de telefon al dumnealui. L-am contactat şi a venit în 10 – 15 minute la sediul Poliţiei, unde i-am înmânat tot ce avea în el. Era şi valută, erau şi bani româneşti. O sumă importantă și, mai ales, buletinul. Am aflat că avea nevoie de acte. Nu putea să participe la meci fără buletin”, a spus, ieri, agentul care i-a readus liniștea lui Stanca. Polițistul și omul legii s-au întâlnit pentru scurt timp, portarul ținând să îi mulțumească acestuia pentru gestul său, Răzvan Stanca bucurându-se că a fost ajutat într-un moment dificil. Faptul că și-a recuperat la timp actele și banii l-au ajutat apoi să se poată concentra asupra meciului cu Viitorul, victoria cu 3-1 a Pandurilor putând fi pusă și pe seama acestui fapt.
DSC_0009“M-am întors unde am crezut că le-am pierdut. Nu le-am găsit. Mă gândeam să merg la Poliţie să fac o sesizare, mai ales că marţi aveam nevoie de buletin. Nu ştiu cum m-aş fi descurcat. Băgasem portofelul în buzunar şi mi-a căzut lângă maşină. Buzunarul la giacă e mai mic și în portofel eu țin, de regulă, și telefonul. Acum nici nu o să mai bag ceva în acele buzunare”, a spus fotbalistul. El i-a promis binefăcătorului său o minge cu autografe, polițistul chiar precizându-i portarului de la Pandurii că în curând va începe campionatul de fotbal din cadrul IPJ Gorj, iar o minge ar fi binevenită în disputarea meciurilor dintre polițiști.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here