Bătrânul din Roşia de Amaradia îşi acoperă nepotul criminal: “Am ucis”

564

criminalBătrânul din Roşia de Amaradia care a „recunoscut” o crimă pe care nu a făcut-o a fost reţinut pentru 24 de ore pentru instigare la omor calificat. Cel care, însă, a pus mâna pe cuţit şi a luat viaţa bărbatului găsit mort miercuri dimineaţa este un nepot al bătrânului, în vârstă de numai 18 ani. Acesta a fost ajutat de alţi doi tineri.

Marţi seara un bărbat de 54 de ani din Roşia de Amaradia a avut ghinionul de a se lua la ceartă cu un bătrân din aceeaşi localitate. Scandalul părea să se fii încheiat după un schimb de replici între cei doi, însă bărbatul, puţin mai târziu, a fost înjunghiat mortal de către un băiat de numai 18 ani, nepotul bătrânului. Acesta a fost ajutat de alţi doi tineri, de 21 şi, respectiv 26 ani. Acum toţi cei trei au fost reţinuţi. Primul pentru omor calificat, iar ceilalţi doi, pentru complicitate la omor. Situaţia s-a complicat când în scenă a intrat şi un bătrân care a susţinut, pe timpul audierilor care au avut loc miercuri după-amiaza, că el este făptaşul. Bărbatul nu a renunţat la declaraţie nici după ce a fost stabilit faptul că băiatul de 18 ani este cercetat pentru omor, urmând ca acest lucru să fie probat, în urma anchetei încă în curs de desfăşurare.

Bătrânul susţine că a ucis

omor (3)„Vina mea este că am ucis”, a declarat bătrânul de 68 de ani joi, când a fost prezentat, în cătuşe, Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, cu propunere de arestare preventivă pentru instigare la omor. Acesta a fost urmat de către cei trei tineri. Unul dintre ei, complice, a declarat presei că nu este vinovat de nimic. Igeanu Constantin, de 18 ani, nu a vrut, însă, să facă nicio declaraţie. Dacă este găsit vinovat, acesta îşi va petrece mult timp de acum încolo după gratii.

Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here