Băieţel de 5 ani, violat la Fărcăşeşti

433

vlcsnap-2010-06-08-17h31m25s0Un minor de 17 ani a fost arestat preventiv ieri de o instanţă a Tribunalului Gorj, acesta fiind acuzat de violarea unui băieţel de 5 ani, cu care este consătean.

Claudiu Copaci este din comuna Fărcăşeşti şi a fost reţinut luni seara de către poliţişti, după ce tatăl minorului a depus plângere la Poliţie cu privire la evenimentele în care a fost implicat fiul său. Cei doi au mers pe un deal, la o pădure de la marginea localităţii, după consumarea faptelor suspectul văzându-şi de viaţă ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

Copaci a a avut ieri regrete, el recunoscând că l-a violat pe băiatul de cinci ani deoarece nu l-a lăsat să doarmă, faptele producându-se pe fondul consumului de alcool. „Am mers cu el la o pădure de la marginea satului, iar acolo eu am dorit să mă culc, dar el nu mă lăsa. Atunci, fiind şi beat, l-am violat. Acum îmi pare rău”, a menţionat suspectul. Tânărul a fost reţinut de poliţişti după ce a fost urmărit pe un câmp de la marginea localităţii, el sustrăgându-se iniţial cercetărilor.

Claudiu Copaci este acuzat de comiterea infracţiunii de viol şi riscă o pedeapsă de până la 12,5 ani de închisoare. El este elev în clasa a şaptea la şcoala din satul Valea cu Apă, comuna Fărcăşeşti, după ce a rămas repetent de mai multe ori, nereuşind să finalizeze cursurile şcolii generale.

Mandatul emis ieri de Tribunalul Gorj este de arestare preventivă pentru o perioadă de 19 zile, decizia putând fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Craiova. Faptele respective se produc la scurt timp după ce la Rovinari un băieţel de 6 ani a fost omorât în bătaie pentru că nu l-a lăsat pe un individ de 20 de ani să-l violeze. Suspectul a fost prins imediat de Poliţie, fiind arestat preventiv, însă viaţa micuţului nu o mai aduce nimeni înapoi.

Gelu IONESCU

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here