Băiatul vitreg al Mariei Dragomiroiu a făcut infarct

566
5[1]Fiul vitreg al interpretei de muzică populară Maria Dragomiroiu a decedat în noaptea de vineri spre sâmbătă la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Târgu – Jiu. Cătălin Mihu, de 28 de ani, a murit, potrivit medicilor, în urma unui infarct.

Tânărul, fiul impresarului Bebe Mihu, cântărea 160 de kilograme şi se pare că obezitatea i-a adus moartea. Cătălin a fost adus de către o ambulanţă la Spitalul de Urgenţă, pentru că i se făcuse rău. Medicii, însă, nu au mai putut face nimic pentru el. Potrivit rudelor, băiatul era student şi, momentan, nu avea un loc de muncă. „Cătălin avea probleme cu inima şi de la asta a făcut infarct. Avea 160 de kilograme, iar medicii au zis că nu au mai putut să facă ceva pentru el. Nouă nu ne vine să credem că nu mai este în viaţă“, a povestit o mătuşă a tânărului.
Maria Dragomiroiu şi Bebe Mihu nu vor participa la înmormântare
Tatăl băiatului, Bebe Mihu, se află momentan în America împreună cu Maria Dragomiroiu şi nu va reuşi să ajungă la înmormântare. Aceştia au declarat că au foarte multe spectacole pe care trebuie să le onoreze, deşi lovitura primită este una foarte grea, cu atât mai mult cu cât Cătălin este singurul fiu al lui Bebe. Băiatul va fi condus pe ultimul drum de către rudele din partea tatălui său, din Târgu – Jiu. În ciuda faptului că greutatea tânărului îi provoca probleme de sănătate, cunoscuţii spun că nu se aşteptau să se întâmple aşa ceva.
Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here