Aparegio Gorj face debranşări pentru neplata facturilor

395
Alte două asociaţii de proprietari vor fi debranşate astăzi de la furnizarea apei de către operatorul regional Aparegio. Societatea va sista apa la Asociaţia 136 din strada Pieţei, din zona Pieţei Centrale, dar şi pe Strada Lt. Col Petrescu la blocul 9 ANL. Locatarii acestuia din urmă au datorii încă din luna aprilie a.c. , a căror valoare depăşeşte 1.000 lei.

O singură scară ce are în componenţă 25 de garsoniere va fi debranşată. Asociaţia 136 are o datorie ceva mai mare de 1.600 lei care datează din mai., şi care dacă nu va fi plătită, locatarii a 19 apartamente vor rămâne fără apă potabilă.

Datorita întârzierilor la plată a facturilor reprezentând servicii de furnizare apă şi de canal, operatorul regional Aparegio Gorj a trecut la sistarea alimentarii cu apă a clienţilor rău platnici, în mod eşalonat, în ordinea vechimii şi a mărimii debitelor. Pentru săptămâna viitoare, alte 6 asociaţii din municipiul Târgu-Jiu sunt programate la debranşare, valoarea datoriilor acestor asociaţii ridicându-se la suma de 62.793 lei.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here