Aparegio Gorj continuă acţiunea de contorizare şi în 2010

485
apometruFurnizorul de apă de pe raza municipiului Târgu-Jiu, Aparegio SA, continuă şi în 2010 lucrările de contorizare individuală, începute în urmă cu un an de zile.

„Facem tot posibilul să încheiem în acest an programul de contorizare şi pe locuinţele individuale, deoarece cel pe asociaţiile de locatari s-a încheiat, cu excepţia Asociaţiei 27 din cartierul Cuza”, ne-a declarat Ion Popescu, directorul societăţii. În Târgu-Jiu, s-au efectuat 1.097 de contorizări pe asociaţiile de proprietari. „La case am efectuat până în prezent 4.700 de branşamente, şi urmează ca să mai contorizăm alte 3.850 de locuinţe individuale”, a mai spus Popescu.

Conform spuselor acestuia, de săptămâna viitoare, reprezentanţii Primăriei Municipiului Târgu-Jiu vor organiza întâlniri cu asociaţiile de proprietari, pentru a aproba mai multe chestiuni legate de pregătirea gospodăriilor de primăvară, parcările din faţa blocurilor, lucrări de investiţii pe fonduri europene, dar şi recuperarea unor sume restante de bani.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here