Alina, rămâne martor în ancheta omorului de la Schela

398
Ancheta în cazul omorului de la sfârşitul săptămânii trecute din comuna Schela continuă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.
În timp ce criminalul, Marius Agache, îşi ispăşeşte cele 29 de zile în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, procurorii au discutat cu mai multe persoane, în cursul zilei de ieri, pentru a înţeleagă ce l-a determinat pe Agache să îl omoare cu sânge rece pe rivalul său, Lucian Cîndea.

Fata pentru care s-au bătut cei doi băieţi, Alina Tărăua rămas tot martor în această anchetă, deşi s-a vehiculat că acesta ar fi tăinuit fapta lui Agache, cu bună ştiinţă. „Nu sunt indicii că minora ar fi săvârşit vreo faptă penală”, a declarat Cristina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. Procurorul Cristina Ciobanu a menţionat, de asemenea, că în cazul omorului de la Schela doar s-au mai audiat alte persoane, martora Alina Tărău nemaifiind adusă în faţa procurorilor.

Depistarea corpului victimei, nu a schimbat nici termenul de 29 de zile pe care l-a stabilit instanţa pentru ca Marius Agache să le petreacă în arest.
Anamaria STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here