Acțiune de ecologizare a social-democratelor din Tismana, în zona bisericii din localitate

1488

Președintele PSD Tismana, Gabriela Tîlvescu, alături de membre din organizația de femei social-democrate din localitate, au inițiat, duminică, o acțiune de ecologizare în zona bisericii cu cimitir din centrul orașului, curățind de gunoaie atât zona din jurul locașului de cult, cât și cea care duce spre mănăstirea din oraș.
Câțiva zeci de saci cu resturi de tot felul au fost umpluți rapid doar din perimetrul stabilit de femeile social-democrate, care astfel au venit în ajutorul comunității, demonstrând atât spirit civic, cât și interes pentru frumusețea și curățenia Tismanei. De altfel, la finalul săptămânii trecute, consilierii locali au votat scutirea de la plata taxei de salubrizare pentru anul 2019 a veteranilor de război și văduvelor necăsătorite ale veteranilor, a persoanelor cu handicap grav sau accentuat, a persoanelor încadrate în grupa I de invaliditate și a reprezentanților legali ai minorilor cu handicap grav sau accentuat și ai minorilor încadrați în gradul I de invaliditate.
Au fost scutiți de taxă și proprietarii gospodăriilor pentru care operatorul nu poate asigura serviciul de salubrizare, unde se află aproximativ 300 persoane. Hotărârea nu s-a bucurat de votul consilierilor PNL și a doi aleși independenți care au absentat de la ședința din 10 aprilie.
A.STOICA

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here