A plecat la cumpărături şi nu s-a mai întors

381

Poliţiştii gorjeni încearcă să dea de urma unei adolescente în vârstă de 16 ani, din Târgu-Jiu, care a fost dată dispărută după ce a plecat la cumpărături şi nu a mai revenit.

Dispariţia minorei a fost semnalată de către tatăl ei vitreg, la câteva ore după ce aceasta a plecat la magazin. „La data de 09.10.2013, orele 00:17, Poliţia municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin apel 112 de către un bărbat de 26 ani, din Târgu-Jiu, cu privire la faptul că fiica soţiei sale, Lipan Mădălina-Maria, de 16 ani, cu domiciliul în Târgu-Jiu, în seara de 08.10.2013, în jurul orelor 22:00 a plecat de la domiciliu pentru a face unele cumpărături şi până la momentul respectiv nu a mai revenit”, a anunţat Romina Dochian, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Semnalmentele adolescentei dispărute sunt următoarele: 1,60 m înălţime, constituţie corpolentă, aproximativ 56 kg, păr castaniu, lung până la nivelul umerilor, faţă rotundă, ten deschis, ochi căprui.
La data dispariţiei era îmbrăcată cu o pereche de blue-jeans de culoare neagră, un hanorac cu fermoar de culoare gri deschis cu imprimeuri negre, iar în picioare purta ghete de culoare gri. Persoanele care pot da relaţii despre minoră, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here