Dosar penal pentru Cucăilă

602

Ion Cucăilă, târgujianul bătut de poliţişti în septembrie 2013, este cercetat acum de oamenii legii într-un dosar în care este acuzat de lovire şi violare de domiciliu.

Bărbatul este suspectat că, în urma unei discuţii în contradictoriu cu un amic de pahar, ar fi intrat peste acesta în casă şi l-ar fi bătut. La rândul său, acesta din urmă s-a apărat şi până la urmă ambii bărbaţi au ajuns la spital. “La data de 31 august a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizaţi prin apelul 112 de un bărbat, de 48 de ani, despre faptul că, un bărbat, de 40 de ani, ar fi pătruns fără drept în locuinţa sa şi ar fi exercitat acte de violenţă asupra acestuia. Victima a fost transportată cu ambulanţa la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă «Tudor Vladimirescu» pentru investigaţii medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Ion Cucăilă a ajuns în stare gravă la spital la începutul lunii septembrie a anului 2013, după o noapte în care afirmă că a fost bătut extrem de grav chiar în sediul Poliției Municipale Târgu Jiu. Agresorii săi au fost identificați de anchetatori ca fiind agenții Nelu Popescu și Ionuț Cătălin Radu, precum și jandarmul Alin Ion Văduva, toți trei fiind ulterior trași la răspundere pentru faptele lor.
Roxana Lupu

3 COMENTARII

  1. Cu siguranta in cazul politistilor Cucaila s-a automulilat pentru bani i-ar acei oameni platesc nevinovati!! Dragi ziaristi care a-ti aruncat cu noroi in politisti veniti in cartierl Slobozia sa vedeti cine este Cucaila multi dintre noi nu avem curajul sa vorbim ca sa nu ne trezim cu cutitul la gat .

  2. Acesta este adevaratul criminal, sa intri cu cutitul peste un om sa-i injungii , nu face astfel de lucruri un om normal, este un pericol public la puscarie cu el !!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here