Oraşul Turceni, fără gaze până miercuri

1774

Din cauza prelungirii termenului de execuţie a lucrărilor realizate la conducta naţională de transport de gaze naturale aflată în administrarea şi exploatarea companiei Transgaz, GDF SUEZ Energy România anunţă prelungirea perioadei de sistare a furnizării cu gaze naturale în oraşul Turceni şi in localităţile limitrofe Gârbovu, Ioneşti, Jilţu, Murgeşti, Strâmba-Jiu, Valea Viei până miercuri, 26 august.

Reprezentanţii GDF SUEZ Energy estimează că reluarea furnizării cu gaze naturale la Turceni se va realiza în data de 26.08.2015, în intervalul orar 11.00-22.00. În acestă perioadă, pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, rugăm clienţii să verifice că aparatele de consum sunt închise, inclusiv aparatele automatizate şi cele cu flacără de veghe. „În momentul în care se va face realimentarea cu gaz, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale. Dacă mirosul de gaze din încăperi persistă, în ciuda respectării acestor măsuri, clienţii pot apela serviciul de call-center Apeluri de Urgenţă al Distrigaz Sud Reţele la prefix local + 928. Ne cerem scuze clienţilor pentru inconvenientele create de această sistare”, precizează reprezentanţii GDF SUEZ Energy, într-un comunicat de presă.

Fără gaze din 19 august
Furnizarea gazelor naturale în oraşul Turceni a fost sistată din data de 19 august, măsura impunându-se pentru a putea fi executate lucrări la conducta naţională de transport de gaze naturale aflată în administrarea şi exploatarea companiei Transgaz.
GDF SUEZ Energy România, filială a Grupului GDF SUEZ, este unul dintre cei mai mari furnizori de gaze naturale din România având 1,5 milioane de clienţi. În 2009, GDF SUEZ Energy România a intrat pe piaţa furnizării de energie electrică pentru clienţii business. Distrigaz Sud Reţele, filiala de distribuţie a GDF SUEZ Energy România a fost înfiinţată în martie 2008 ca urmare a separării activităţii de comercializare de cea de distribuţie. Distrigaz Sud Reţele, deserveşte 18 judeţe din sudul ţării şi municipiul Bucureşti, gestionând o reţea de distribuţie de aproximativ 18.500 km. Judeţele deservite de către companie sunt: Argeş, Brăila, Braşov, Buzău, Călăraşi, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Ialomiţa, Ilfov, Olt, Prahova, Tulcea, Vâlcea, Vrancea.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here