Iris şi Trooper, cântă luna asta la Transalpina Bike Fest

670

Organizatorii Transalpina Bike Fest, Asociația Trix Bike în colaborare cu Primăria Municipiului Târgu-Jiu, Serviciul Salvamont Gorj și Consiliul Județean Gorj, au stabilit recent să aducă la manifestarea organizată la finalul acestei luni două formaţii de muzică rock. Este vorba despre cunoscuta trupă Iris, dar şi despre grupul Trooper.

Evenimentul este dedicat promovării cicloturismului și turismului de aventură din zona montană a județului Gorj și promovării operelor brâncușiene de la Târgu-Jiu.
Prima ediție a “Transalpina Bike Fest” are loc în intervalul 28-30 august 2015, perioadă în care pasionați ai ciclismului montan vor ajunge la Târgu-Jiu și pe Transalpina, cea mai înaltă și frumoasă șosea din Europa. Vor fi trei zile în care bicicliştii şi iubitorii de natură au parte de plimbări cu bicicleta, drumeţii, muzică, dans, concursuri și mâncare tradițională. În cadrul festivalului se va desfăşura şi un Târg de Echipamente și Accesorii pentru biciclete şi activităţi outdoor, unde vă veți putea expune şi vinde produsele de profil.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here