Primarul Hanu, părăsit de propriul consilier: Lonea îşi caută de muncă şi e dispus la full time

814

Consilierul primarului de Motru, Dorin Hanu, caută un alt loc de muncă mai bine plasat şi cu funcţie de conducere. Cel puţin asta susţine Marius Aristide Lonea, într-un anunţ postat pe un site de plasare al forţei de muncă. Deşi menţionează pe Best Jobs că este consilier la Primăria Motru de un an şi trei luni, după ce a prestat în sistemul bancar şi în cel al asigurărilor în două judeţe, acesta se arată dispus acum la o muncă nouă care impune deplasări dese şi un program full time. Se pare că, de ceva vreme, consilierul primarului, plătit din banii motrenilor, şi cu o conştiinţă curată, se simte nefolositor în funcţia bine remunerată şi vrea să lase locul altuia, mai ales că, experienţa sa vastă îi impune să se viseze manager, cumpărător sub acoperire şi chiar şef de agenţie.

Marius Aristide Lonea, consilier al primarului în exerciţiu Dorin Hanu, se prezintă pe site-ul de plasare al forţei de muncă drept un bun lucrător în condiţii de stres, dar şi un tip organizat, meticulos şi atent la toate detaliile. Acelaşi Lonea, consilier de primar şi încă în exerciţiu, susţine că are o “puternică motivare profesională” şi că este dornic să se alăture “unei echipe de succes”.
hanu consilierDin câte se vede, Lonea nu vede în Dorin Hanu şi în echipa acestuia de la primărie drept o “echipă de succes” aşa cum visează el, deşi solicitantul prestează în actualul loc de muncă din aprilie 2014, imediat după ce colaborarea sa cu Uniqa Asigurări din Severin, de doar un an şi o lună, s-a încheiat brusc.
De altfel, în ultimii ani, Lonea se pare că s-a tot plictisit de ultimele sale locuri de muncă, el lucrând doar câte un an pe la două firme de asigurări, asta până să aterizeze la instituţia publică, locul ocupat fiind şi acesta fără concurs. Asta însă după plecarea de la BRD Motru, serviciu pe care, spun gurile rele, l-ar fi părăsit cam forţat, dar şi cu anumite tinichele de coadă.
Dacă este să ne gândim însă la parcursul profesional al actualului consilier, plecat ca “funcţionar” al Uzinei Mecanice Motru şi ajuns în echipa edilului municipiului Motru, vedem că Lonea este pregătit mai mereu să înveţe lucruri noi şi să aibă experienţe la fel de noi.
Şi pentru că, deja fostul consilier al primarului Hanu are nevoie de un loc de muncă aşa cum visează acesta, ne-am gândit că ar merita un ajutor. Astfel, cei care sunt dispuşi să-l angajeze pe Lonea ca manager, consilier financiar sau şef de agenţie să-l caute pe acesta pe site-ul Best Jobs, anunţul fiind încă activ la momentul redactării articolului.
Anamaria Stoica

3 COMENTARII

  1. Mai Hanule………cum dracu te însoțești la drum numai cu lichele. Lui Aristide ăsta nici ochii nu îi stau bine în cap. Te trage în jos…….în fundul minei……de unde ai venit……….Spune -mi cu cine umbli ca sa-ti spun cine ești. …….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here