Trei candidaţi pe postul de asistent vacant la Spitalul Turceni

652

Spitalul Orăşenesc Turceni organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale, de execuţie, vacantă de asistent medical generalist principal cu studii postliceale la Compartimentul Pediatrie. Dosarele s-au depus până pe data de 17 iunie, trei persoane înscriindu-se la concurs.

Conducerea Spitalului Orăşenesc Turceni continuă demersurile pentru acoperirea deficitului de personal cu care se confruntă. Astfel, recent a mai fost scos la concurs un post de asistent medical generalist principal pentru Compartimentul Pediatrie. Înscrierile s-au finalizat ieri. „Trei dosare au fost depuse pentru postul de asistent medical principal pentru Pediatrie. Sperăm să se ocupe acest post şi, în viitorul apropiat, vom mai scoate la concurs şi alte posturi”, a confirmat Dragoş Haţegan, managerul Spitalului Orăşenesc Turceni.

Calendarul concursului
Concursul pentru postul de asistent vacant de asistent medical generalist principal în cadrul Compartimentului Pediatrie de la Spitalul Turceni se va organiza conform calendarului următor: 17 iunie 2015, ora 15.00: termenul limită de depunere a dosarelor; 25 iunie 2015, ora 10.00: proba scrisă; 01 iulie 2015, ora 10.00: proba practică; 07 iulie 2015, ora 10.00: proba interviu. Spitalul Orăşenesc Turceni asigură acordarea asistenţei medicale complete populaţiei din comunele: Turceni, Brăneşti, Borăscu, Ioneşti, Plopşoru, Ţânţăreni şi Urdari.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here