O adolescentă de 14 ani şi un bărbat de 54 de ani, daţi dispăruţi

430

Poliţiştii gorjeni efectuează cercetări pentru identificarea unei adolescente în vârstă de 14 ani, din Târgu-Jiu, şi a unui bărbat de 54 de ani, din Bumbeşti-Jiu, ambii semnalaţi ca fiind dispăruţi de la domiciliu.

În cursul zilei de 18 martie, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Târgu Cărbuneşti au fost sesizaţi de o femeie de 53 de ani, din localitate, cu privire la faptul că în seara zilei de 17 martie 2015, nepoata sa, Ghinea Alexandra Marinela, de 14 ani, din municipiul Târgu Jiu, care locuieşte fără forme legale la locuinţa acesteia, a plecat voluntar şi până în prezent nu a mai revenit. Semnalmente le minorei dispărute sunt următoarele: înălţime 1,50 m, greutate 50 de kg, ochi căprui, păr castaniu, faţă rotundă, constituţie atletică. La data plecării aceasta era îmbrăcată într-o geacă de culoare neagră şi o fustă galbenă, iar în picioare avea teniși de culoare albă cu floricele.

disparut 1Dispărut de la sfârşitul lunii februarie
Tot miercuri, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Bumbeşti-Jiu au fost sesizaţi de o femeie de 41 ani, din localitate, cu privire faptul că în data de 27 februarie 2015, soţul său, Horvat Ion, de 54 ani, din localitate, a plecat voluntar din faţa Mănăstirii Vişina într-o direcţie necunoscută şi până în prezent nu a mai revenit la domiciliu. Semnalmentele acestuia sunt următoarele: înălţime 1,65-1,70 m, constituţie astenică, greutate aproximativ 60-65 de kg, faţă ovală, ochi căprui, păr şaten, tuns scurt. La data plecării era îmbrăcat cu o geacă de fâş culoare albastră, pantaloni tip blugi de culoare neagră, iar în picioare purta papuci de cauciuc tip pantof de culoare neagră. Semne particulare: acnee în zona feţei. Persoanele care pot da relaţii despre minoră sau despre bărbat sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here