Rafting cu caiace pe Jiu, o bună oportunitate pentru turismul gorjean

506

Gorjul este unul dintre cele mai bogate judeţe în privinţa oportunităţilor de petrecere a timpului liber. Raftingul cu caiace pe Jiu este o activitate care atrage un important capital turistic. Un concurs de acest gen s-a desfăşurat în acest week-end, prezent la eveniment fiind şi directorul Salvamont Gorj.

rafting pe Jiu“King of the Jiu” este concursul de rafting cu caiace pe Jiu, care s-a desfăşurat în acest sfârşit de săptămână. Evenimentul a fost organizat de “Outdoor Experience”. Au fost aproximativ 30 de concurenţi, între care şi 4 concurente. Participanţi sunt din ţări precum România, Bulgaria şi Ungaria. “Traseul de concurs a fost amenajat pe partea superioară a Defileului Jiului şi a avut o lungime de circa 7 kilometri, grad de dificultate peste IV WW. Câştigători au fost toţi participanţii, toţi spectatorii, sportul şi turismul de agrement şi Jiu – cel mai bun râu de rafting din România”, spune Sabin Cornoiu, directorul Serviciului Public Judeţean Salvamont Gorj.
rafting pe Jiu2Rafting cu caiace pe Jiu reprezintă o bună oportunitate pentru turismul gorjean, alături de restul activităţilor ce se pot desfăşura pe teritoriul judeţului nostru.
M.S.

Sabin Cornoiu la rafting pe Jiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here