Licitaţie publică pentru închirierea de spaţii la Spitalul Judeţean

487

Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU)Târgu-Jiu anunţă organizarea unei licitaţii publice pentru închirierea de spaţii comerciale. Licitaţia va avea loc pe data de 4 august, documentele putând fi depuse cu maxim cinci zile înainte de această dată.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu organizează, în data de 4 august, licitaţie publică deschisă, cu strigare, pentru închirierea de spaţii din cadrul unităţii, în vederea amplasării unor chioşcuri pentru desfacerea de alimente, produse de igienă corporală, fiind exceptate de la comercializare materialele şi consumabilele medicale şi medicamentele.
Documentaţia pentru prezentarea şi elaborarea ofertelor poate fi ridicată de la sediul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu – Serviciul Aprovizionare Achiziţii printr-o solicitare scrisă.
Preţul de pornire este de 40 lei pe metru pătrat, conform documentaţiei. Suprafaţa minimă de închiriat este de 20 metri pătraţi.
Documentele se vor depune cu cel mult 5 zile înainte de data stabilită pentru desfăşurarea licitaţiei, respectiv 4 august. Garanţia de participare este 200 lei.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here