Concurs de observaţii meteorologice pentru elevii de gimnaziu

405

Elevii gorjeni din clasele V-VIII sunt invitaţi să participe la concursul de observaţii meteorologice „Vremea şi clima”, organizat de Societatea Meteorologică Română. Concursul se va desfăşura în luna martie iar înscrierea se poate face până la data de 28 februarie.

Societatea Meteorologică Română (SMR) organizează, în perioada 1-14  martie 2014, concursul cu tema „Vremea şi clima” la care pot participa elevii din clasele V-VIII de la toate şcolile din România. Înscrierea se  poate face până la data de 28 februarie, ora 20:00. Participanţii se vor înscrie în  concurs prin trimiterea unui email la adresa smr_concurs@yahoo.ro în care vor preciza: numele şi prenumele elevului participant, adresa de e-mail, şcoala unde învaţă, clasa şi localitatea, numele şi prenumele profesorului coordonator şi adresa de e-mail a acestuia.
În cadrul concursului, elevii vor trebui să formuleze răspunsuri la mai multe întrebări şi să trimită aceste răspunsuri în timp util la adresele indicate de organizatorii concursului.
Câştigătorii  concursului vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi dintre elevii care au trimis  prin e-mail răspunsurile completate integral până la data de 14 martie, ora 24:00. Tragerea la sorţi va avea lor la sediul SMR, în data de 17 martie 2014.
Lista participanţilor la tragerea la sorţi va fi publicată pe site-ul SMR în data de 15 martie.  Rezultatele  concursului  vor  fi  anunţate  în  data  de  17 martie, pe site-ul  SMR, la adresa http://smr.meteoromania.ro/vremea-si-clima-concurs-smr.
Premiile vor consta în cărţi şi reviste, instrumente meteorologice şi termometre de interior şi exterior.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here