Gorjean implicat într-un accident pe DN 67

385

Un tânăr din Gorj, șofer de tir, a fost implicat, joi, într-un accident pe DN 67, în județul Vâlcea. În urma coliziunii cu o mașină, tirul s-a răsturnat în afara părții carosabile.
„La data de 10 octombrie 2024, în jurul orei 09:00, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea a fost sesizat prin apel 112, cu privire la faptul că pe DN 67, în localitatea Bunești, a avut loc un eveniment rutier.
La fața locului s-au deplasat polițiștii orașului Băile Govora, care au stabilit că ar fi avut loc o coliziune între un autoturism și un autotren.
În urma coliziunii, autotrenul s-a răsturnat în afara părții carosabile. La volanul acestuia se afla un bărbat de 32 de ani din municipiul Târgu Jiu, județul Gorj”, potrivit poliției.
Conducătorul autoturismului în vârstă de 30 de ani, din localitatea Horezu, precum și o pasageră de 29 de ani, din aceeași localitate, au fost răniți și transportați la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.
Totodată, conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here