Dezumidificatorul de aer ca ajutor util împotriva ciupercilor: Cum să îl alegi pe cel potrivit?

114

Umiditatea ideală într-un apartament sau casă este între 45 și 55%. Cu toate acestea, multe gospodării din România se luptă cu valori excesive, ceea ce poate duce atât la deprecierea clădirilor, cât și la probleme de sănătate ale rezidenților lor. Din fericire, nu mai trebuie să ne bazăm doar pe ventilație, care la rândul ei scapă în mod natural căldură, sau pe unele plante de interior, dar ne putem ajuta și cu un dezumidificator de aer de înaltă calitate. Cum să recunoști un model de calitate și economic?

Tehnologie modernă pentru eficiență ridicată

Criteriul de bază pentru selecție este cu siguranță performanța de dezumidificare. Depinde de dimensiunea camerei, dar chiar și în spații mai mici ar trebui să atingă valori de aproximativ 10 litri acumulați pe zi. În apartamente și case mari, veți avea nevoie de aproximativ 20 de litri pe zi, pe care dezumidificatorul AERIUM DH20G Ionic îi poate gestiona.

Atenție la portofel, utilizatori și natură

De asemenea, recomandăm monitorizarea consumului de energie, ceea ce face de multe ori util să investești chiar și într-un model mai scump. Dar, în timp, suma cheltuită ți se poate întoarce de mai multe ori, indiferent de faptul că respectarea naturii merge mână în mână cu economisirea energiei. Și legat de aceasta este funcționarea silențioasă a dispozitivului, care nu trebuie să depășească 40 de decibeli. Datorită acestui fapt, dezumidificatorul nu va deranja locuitorii apartamentului în timpul zilei sau pe timpul nopții.

Curățare și alte funcții

Dispozitivele multifuncționale de astăzi se ocupă de mult mai mult decât dezumidificare. De asemenea, curăță parțial aerul cu ajutorul filtrelor de praf, carbon și HEPA, iar unele pot face față chiar și mirosurilor neplăcute. În același timp, sunt echipate cu un termometru și un higrometru, îndeplinesc funcția de ventilator cu intensitate variabilă și ajută, de exemplu, la uscarea rufelor.

Așa că economisiți nu doar spațiu, ci și banii pe care i-ați plăti pentru un purificator de aer și eventual alte electrocasnice. Un bonus este o oprire automată pentru siguranță maximă sau un rezervor de condens suficient de mare și un tub pentru scurgerea acestuia prin gravitație.

Multă vreme, dispozitivele 2-în-1 sau 3-în-1 au fost considerate cu putere redusă, dar această afirmație nu mai este adevărată, întrucât s-au îmbunătățit mult odată cu progresele tehnologice. Cel mai mult le vor aprecia cei care suferă de alergii și care trăiesc în mediul prăfuit al marilor orașe. Dar vor fi potrivite și în gospodăriile cu copii sau animale de companie.

Ușor de controlat

Nici sistemul de control nu ar trebui să îți scape atenției, care, de obicei, este facilitat de un afișaj digital cu iluminare LED de fundal, dar și de o conexiune la distanță prin Wi-Fi și o aplicație mobilă. Doar descărcă aplicația pentru iOS sau Android și vei avea control asupra dezumidificatorului de oriunde. Dacă vei cumpăra un dispozitiv cu adevărat inteligent, ești sigur că se va porni doar atunci când este cu adevărat nevoie. În acest fel, economisești energie și nu se uzează inutil.

Vânzător verificat

Dezumidificatoarele de înaltă calitate pentru apartament sunt o chestiune mai costisitoare de care nu te ocupi în fiecare săptămână. Prin urmare, îți recomandăm să te concentrezi pe magazinele verificate sau pe magazinele online precum Aeriumshop.ro. Se poate lăuda atât cu mulți ani de experiență în domeniu, cât și cu produse de înaltă calitate, precum și cu un serviciu clienți de nivel înalt.

Prin urmare, angajații săi te vor sfătui cu privire la alegerea unui dispozitiv potrivit și îți vor oferi întotdeauna ceva în plus. Recenziile și evaluările altor utilizatori sunt cu siguranță utile în acest sens, precum și informațiile direct din magazinul online. Garanția lor de primă clasă și serviciul post-garanție este, de asemenea, un mare avantaj.

Sursă de imagine: Aeriumshop.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here