Continuarea tradiției la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 8 Târgu Jiu

560

Se spune că toamna reprezintă întruchiparea belșugului, a miresmelor îmbietoare și a culorilor fermecătoare pe care le așteptăm cu atâta nerăbdare an de an. Într-o atmosferă încărcată de emoții și culori, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 8 Târgu Jiu a desfășurat cea de-a III-a ediție a FESTIVALULUI TOAMNEI, eveniment ce putem spune că devine o frumoasă tradiție a acestei insituții.

Activitatea a avut loc marți, 8 octombrie 2024, sub semnul belșugului și al prosperității, unde copiii alături de părinți și sub îndrumarea atentă a cadrelor didactice, au schimbat curtea grădiniței într-o cămară de bunătăți preparate cu dragoste, bucurându-ne împreună, de la cel mai mic până la cel mai mare de minunatele bogății ale TOAMNEI. Atmosfera plină de energie pozitivă a fost îmbogățită de decorurile de sezon ce au adus o notă plină de magie în jurul tuturor.

Alături ne-au fost școlarii și cadrele didactice de la Școala Gimnazială ,,Pompiliu Marcea” Târgu Jiu şi Şcoala Gimnazială Dăneşti, care ne sunt parteneri în acest proiect de suflet. De asemenea, ne-am bucurat de oaspeți minunați, domnul primar al municipiului Târgu Jiu, prof. dr. Marcel Laurenţiu Romanescu, domnul viceprimar Bogdan Bejinaru, doamna Inspector Școlar Educație Timpurie  prof. Simona-Ionela Mîndruleanu, doamna inspector școlar învățământ primar prof. Daniela Vulpe, care au împărtășit bucuria alături de noi.

Nu a fost doar un eveniment dedicat toamnei, ci și o ocazie minunată care a adus în viața micuților cât mai multe experiențe de neuitat, dar în aceeaşi măsură am putut aduce comunitatea cât mai aproape, simțindu-ne ca parte a unei mari familii care sărbătorește împreună frumusețea acestui minunat anotimp.

Întregul colectiv al grădiniței le aduce mulțumiri părinților pentru sprijinul acordat, colaborarea armonioasă și efortul zilnic depus în susținerea parcursului educațional al antepreşcolarilor şi preșcolarilor. Ne bucurăm să vă avem alături, dragi părinți minunați!

Echipa Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 8 Târgu Jiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here