Bianca Bărbulescu, campioană și vicecampioană națională la tenis

94

Weekend foarte productiv pentru o jucătoare de tenis din Gorj. Bianca Bărbulescu, sportivă la Florin Mergea Tennis Academy, a câștigat locul I la dublu și locul II la simpu, în cadrul Campionatelor Naționale de Tenis, deșfășurate la Slobozia. În finala de dublu, Bianca a făcut pereche cu Ilinca Amariei, iar cele două s-au impus în fața surorilor Claudia și Simona Ogescu. Meciul s-a încheiat cu scorul 6-4, 6-2. Câștigătorii au fost recompensați cu premii în valoare de 2.000 lei, alături de vouchere oferite de partenerii organizatorilor Tenisshop și Best Kinetotherapy.⁣
La simplu, după ce a eliminat-o pe favorita numărul 1 a competiției, chiar colega sa de dublu, Ilinca Amariei, Bianca Bărbulescu a pierdut finala cu Oana Simion, scor 7-6(4); 4-6; 6-1. Ultimul act s-a disputat la Baza Năstase Marica Sports Club. La festivitatea de premiere a fost prezent și președintele Federației Române de Tenis, George Cosac.
În această săptămână, Bianca Bărbulescu este alături de echipa de senioare la Campionatele Naționale pe Echipe, unde Florin Mergea Tennis Academy s-a calificat deja în semifinale. Turneul ale loc la București, iar academia din Târgu Jiu are și echipă masculină prezentă la competiția din capitală.
Bianca Bărbulescu a început tenisul la FMTA de la 12 ani, pregătindu-se cu Ştefan Pițian, antrenor și director tehnic al academiei.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here