Liga 4: CSM Târgu Jiu nu a avut probleme cu Internațional Bălești

342

CSM Târgu Jiu s-a impus în confruntarea din runda a treia a campionatului județean de fotbal. Elevii lui Mario Găman au trecut, pe teren propiu, de Internațional Bălești, scor 6-1, într-un meci contând pentru Liga 4 din Gorj. Gazdele nu au avut mari probleme împotriva uneia dintre formațiile bune ale campionatului. CSM Târgu Jiu a controlat fără probleme prima repriză, una în care și-a sufocat în dese rânduri adversarul. Alb-albaștrii au intrat cu 3-0 la cabine, după o ,,dublă” a lui Bebeto Lupuleț și un gol marcat de Albert Filip. Repriza secundă a fost începută mai bine de către oaspeți, care au evoluat cu mai multă luciditate și determinare. Alte patru reușite au venit după minutul 70. Şi Filip și-a trecut în cont ,,dubla”, dar au marcat și elevii lui Adrian Popescu. Alin Văcaru l-a învins pe Oprița cu o lovitură superbă de cap pentru 1-4. Atinși în orgoliu, amfitrionii au mai punctat de două ori pe final: Bebeto Lupuleț și Mihnea Tutunaru stabilind scorul final. Aproape 2.000 de spectatori au fost prezenți pe Stadionul ,,Constantina Diță”. Antrenorul Mario Găman a apreciat calitatea jocului, dar mai ales publicul care și-a încurajat favoriții. ,,O partidă bună, un public minunat, din nou multă lume la stadion și un spectacol fotbalistic pe măsură. Două echipe care au jucat fotbal, două echipe care s-au respectat, deci, ca o concluzie, a fost o plăcere și o ambianță extraordinară pentru un joc de fotbal la Liga 4”, a spus principalul de la CSM. Găman a fost supărat pe golul încasat, dar a declarat că tinerii săi elevi trebuie să învețe din greșeli. Pentru CSM Târgu Jiu urmează confruntări la Turceni și Drăguțești.
,,Sunt supărat pentru că sunt faze pe care le lucrăm, faze unde fiecare trebuie să fie responsabil în zona lui, mai ales că era vorba de un copil pe care noi când l-am introdus i-am spus exact unde trebuie să stea. Sunt copii, trebuie să învețe din greșeli, trebuie să fie mai maturi un pic, pentru că întâlnesc adversari de teapa celor de la Internațional Bălești, pe care vreau să-i felicit pentru prestația din această seară. E o echipă bună, formată din jucători cu experiență și, bravo lor, au făcut o repriză a doua excelentă, din punctul meu de vedere. Sunt un pic supărat, pentru că nu știu de ce nu ținem același ritm, de ce nu exercităm aceeași presiune, dar sunt fericit pentru rezultat, pentru joc, pentru lumea de la stadion, pentru acești copii minunați care din nou au venit și au cântat alături de noi. Aceasta este echipa gorjenilor, a târgujenilor și asta trebuie să înțeleagă toată lumea. E foarte frumos când se creează acest spectacol fotbalistic. Urmează două deplasări din care sperăm să ieșim cu bine și apoi să continuăm acest parcurs pe care ni-l dorim cu toții”, a adăugat Găman.
După trei meciuri, CSM are 9 puncte acumulate în Liga 4 și este lider datorită golaverajului.
CSM Târgu Jiu: Oprița, Bărănescu, Stancu, Marina, S.Popescu – Habet, Albert – A.Rasoveanu, Pîrcălabu, O.Rasoveanu – Lupuleț. Au intrat pe parcurs Cărămidaru, Pătrășcoiu, Blaj, Țambu, Tutunaru.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here