Începe o nouă stagiune la Teatrul ”Elvira Godeanu”

103

Iubitorii de teatru sunt așteptați să treacă din nou pragul Teatrului Dramatic ”Evira Godeanu” din Târgu Jiu care își deschide porțile în mai puțin de două săptămâni cu stagiunea 2024-2025.

Prima piesă ce face parte din stagiunea teatrală 2024-2025 este ”Căsătorie și divorț în stil napoletan”, a cărei premieră este programată pentru ziua de 15 septembrie. Biletele au fost deja puse în vânzare atât la agenția de bilete din cadrul Teatrului ”Elvira Godeanu”, cât și online, prin intermediul platformei eventim.ro.
”Anunțăm deschiderea stagiunii 2024-2025! Vă invităm cu emoție să luați parte la un spectacol dinamic, o comedie spumoasă ce îmbină muzica, dansul și bucuria, promițând o experiență memorabilă. „Căsătorie și divorț în stil napoletan” după „Filumena Marturano” de Eduardo de Filippo este povestea amoroasă dintre Domenico Soriano, un napolitan înstărit, și Filumena Marturano, o fostă prostituată, relația lor dovedindu-se a fi marea iubire a lui Domenico pe parcursul a 26 de ani. O relație captivantă ce se remarcă prin intensitate și dramatism, umor și cu răsturnări de situație surprinzătoare. Premiera – 15 septembrie 2024, ora 19.00. Biletele sunt disponibile la agenția teatrului sau online: https://www.eventim.ro/…/casatorie-si…/performance.html. A doua reprezentație este programată pentru 16 septembrie 2024, ora 19.00. Rezervări la nr. de telefon 0765051178. Din distribuție fac parte: Mariana Ghițulescu, Vitalie Bichir, Georgiana Enache, Monica Sfetcu, Sorin Giurca, Vlad Fiu, Alexandru Mustățea, Tedi Popescu, Alexandru Manea. Regia – Antonella Cornici, coregrafia – Victoria Bucun, scenografia – Maria Stefănescu și Alexandru Barat, compoziția muzicală – Șerban Chițu, light design – Lucian Moga”, a anunțat conducerea Teatrului ”Elvira Godeanu”.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here