Dublă confruntare cu Activ Prahova Ploiești

100

Weekend excelent pentru echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu, care a înregistrat două victorii în fața echipei CS Activ Prahova Ploiești. Gorjencele s-au impus în ambele partide de verificare. A fost 33-22, vineri seara, în prima confruntare, și 24-20, sâmbătă, în cea de-a două partidă de pregătire. Echipa pregătită de Liviu Andrieș și-a continuat seria meciurilor de pregătire din presezon, cu o dublă confruntare cu Activ Prahova Ploiești, o grupare mult schimbată în bine față de momentul în care cele două formații s-au întâlnit la turneul-baraj de promovare în Liga Florilor. Echipa din Prahova a făcut câteva achiziții interesante în vara acestui an, perfectând transferurile unor jucătoare din Liga Florilor, și are ca obiectiv promovarea. Doar că la Târgu Jiu, mai ales în primul meci, prahovencele au dat peste o echipă gazdă extrem de motivată, cu poftă de joc și dornică să șteargă impresia lăsată la ultimul turneu, disputat pe teren propriu. Handbalistele lui Liviu Andrieș au arătat mult mai bine, atât ofensiv, cât și defensiv. O altă veste bună este că la echipă a revenit și Helena Paulo Gilda Simoa, iar acest lucru s-a simțit în jocul echipei, cu precădere în prima confruntarea, în care Gilda Simao a marcat 10 goluri! Primul meci a fost dominat clar de handbalistele lui Liviu Andrieș și Andrei Enache. Cu Gilda Simao în formă foarte bună, CSM Târgu Jiu a intrat la vestiare cu +8 pe tabelă, scor 20-12. Și repriza a doua a fost la discreția echipei din Târgu Jiu, care s-a impus cu 33-22.
CSM TÂRGU JIU: Ljubica Glendza, Amandine Balzinc, Andreea Chetraru – Bianca Ştefania Chiriţă 3g, Oana Maria Bucă, Helena Gilda Simao 10g, Alexandra Maria Gavrilă 1g, Yevheniia Levchenko 4g, Minodora Ancuța, Alesia Cișmașu, Cristina Ana Maria Chirea, Fanta Keita 1g, Andreea Chiricuță 1g, Ana Maria Lopătaru 4g, Florenţa Ilie- Dumbrăvean 1g, Iuliia Andriichuck 4g, Marija Petrovic 2g, Ana Cătălina Ciolan 2g. Staff-ul tehnic: Liviu Andrieș (antrenor pricipal), Andrei Enache (antrenor secund), Gore Albici (antrenor cu portarii), Petre Tocaru (maseur), Marcel Dobre (fizioterapeut) și Filip Cîrciumaru (kinetoterapeut).
Meciul doi, disputat sâmbătă, 17 august, a fost ceva mai echilibrat. Gorjencele s-au desprins pe tabelă abia pe finalul primei reprize. CSM Târgu Jiu a intrat la pauză cu +4 pe tabelă, scor 12-8. Repriza secundă a fost și ea una echilibrată, în care echipa oaspete a încercat să țină aproape, reușind să reducă diferența la 3 goluri pe tabelă, scor 18-15. O serie de 4 goluri consecutive înscrise de CSM Târgu Jiu a lămurit definitiv câștigătoarea partidei. S-a terminat 24-20, într-o partidă în care a ieșit în evidență pivotul Marija Petrovic, cu 7 reușite.
CSM TÂRGU JIU: Ljubica Glendza 1g, Amandine Balzinc, Andreea Chetraru – Bianca Ştefania Chiriţă, Oana Maria Bucă, Helena Gilda Simao 1g, Alexandra Maria Gavrilă 3g, Yevheniia Levchenko 1g, Minodora Ancuța, Alesia Cișmașu, Cristina Ana Maria Chirea, Fanta Keita 2g, Andreea Chiricuță 4g, Ana Maria Lopătaru 3g, Florenţa Ilie- Dumbrăvean, Iuliia Andriichuck 2g, Marija Petrovic 7g, Ana Cătălina Ciolan 2g. Staff-ul tehnic: Liviu Andrieș (antrenor pricipal), Andrei Enache (antrenor secund), Gore Albici (antrenor cu portarii), Petre Tocaru (maseur), Marcel Dobre (fizioterapeut) și Filip Cîrciumaru (kinetoterapeut).
M.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here